martes, 30 de octubre de 2007

Supporters Grocs

Si eres un aficionat del Vila-real DE VERITAT, estimes el teu equip, i vols animar en el nostre estadi, el Madrigal, açò et pot interessar.
Ja coneixes la situació del Vila-real, i potser, com més gent, estas fart. Vols que el Madrigal no pareixca el camp de l'equip rival?
Ara pot ser el moment adequat per a canviar-ho.
Estem barallant la possibilitat de formar una grada d'animació en el camp, per a estar drets durant el partit i deixar-se la gola cantant els 90 minuts si fa falta. Volem que siga una grada apolítica. Cadascú pot tindre les idees polítiques que vulga, però, en este tema, tots els groguets hem d'estar junts i animar al Vila-real deixant a part altres discussions. Per tant, només serien acceptades les banderes, pancartes, tifos, etc...referents al Vila-real (queden fora les banderes espanyoles, senyeres, estelades...).
No sabem en quina zona del camp estariem, ja que de moment l'únic que estem fent és una estimació de quanta gent seriem. Quan forem entre 20-30, parlariem el tema en més profunditat, començariem a insistir al club, extendre-ho més per altres mitjans, fins que ens cediren una zona, encara que de moment, com ja sabeu, no és una idea que al club li agrade molt, però junts ho podem fer.
Per tant, si estimes al Vila-real i és EL TEU EQUIP, vols animar-lo, estas disposat a canviar-te d'ubicació en el camp, a estar dret, a no mesclar la política amb el futbol quan estarem dins del camp...t'estem buscant.
Si estas interessat, envia un e-mail a supportersgrocs@hotmail.com, expressant el teu interès i ens posarem en contacte amb tu.
Gràcies i ENDAVANT VILA-REAL!!

Esta idea la vaig tindre amb el suport d'algunes persones al poc del començament de la temporada. Sé que molts no n'estareu d'acord. D'altres potser sí encara que no vulgueu juntar-vos. Ací no estem obligant ningú a res. L'únic que volem és animar organitzadament al nostre equip, no crec que estiguem demanant cap impossible ni cap delicte. De moment el nombre de gent que tenim no és un gran nombre (sobre unes 11 persones), per això en el partit de demà contra el Llevant repartirem per fora de l'Estadi uns fullets informatius per a vore si podem obtindre el suport de més gent. Quan arribem a un nombre de gent més considerable, ja començariem a moure'ns, intentar parlar amb el club, i si no buscar alternatives. Açò no es farà d'un dia per a un altre perquè comporta unes dificultats. No sabem quan podrem començar a treballar-ho, tot depen de quan arribem a eixe nombre de gent i del suport que rebem del club o si hem d'arreglar-nos-les per la nostra banda. Esperem que esta temporada ja poguerem fer alguna cosa, però supose que per a la següent ja ho tindriem tot molt més organitzat, encara que tampoc ens anem a ficar a fer suposicions quan encara no hi ha res clar.Espere no haver-vos cansat molt amb tot el rotllo. Estem oberts a propostes i suggeriments, a supportersgrocs@hotmail.com

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ja va haver una moguda similar, no recorde el nom, no sé qué groc i va fracassar estrepitosament.
Pense que al nostre president no li interessen moviments populars que no controla.
Ha anat deixant morir a l'agrupacio de penyes i no ha recolzat claramente mai cap moviment com el que descrius.